Nieuws en recensies


Vrolijke boekpresentatie Astrid Ingrid Wevers - zondag 12 november 2017

Astrid Ingrid Wevers heeft op zondag 12 november in het dorpshuis haar boekje 'SPUUG en andere Koninklijke Verhalen' gepresenteerd. Zij heeft daarin columns opgenomen over haar twee IJslandse honden Bera en Freyja II. Astrid woont in Pieterburen, samen met Wim, is ondernemer van B&B Koningin van Pieterburen en is verder vooral ook bekend als artieste en zangeres Gré Parelmoer.
Afbeelding invoegen

Afbeelding invoegen

Afbeelding invoegen
Er waren ongeveer 25 belangstellenden aanwezig. Astrid vertelde het publiek over haar liefde voor het hondenras, hoe dat zo gekomen is en waarom deze honden eigenlijk zo speciaal zijn. De honden waren er deze middag ook bij. Zij mochten, toen Astrid het liedje Hartsvriendin zong, ook erbij komen zitten en stalen zo de show op het podium.

Astrid nam de bezoekers mee in haar verhalen aan de hand van foto's en filmpjes. Ook las zij voor uit eigen werk. Het waren mooie anekdotes die vrolijke beelden opriepen. In de pauze was er een kleine quiz met een twintigtal leuke weetvraagjes. Astrid onthulde aan het einde van de middag nog dat er in 2018 een derde hondje bij komt. Zij verheugt zich er nu al op. De aanwezigen waren blij voor haar (en voor de camper van Wim) en keken met plezier terug op deze goed geslaagde eerste boekpresentatie van Astrid.

De voorzitter van het dorpshuis, Annelies Borchert, bedankte Astrid en gaf een flesje wijn als dank. Meer foto's staan in het fotoalbum 'Activiteiten 2017'

 


Terug naar de vorige pagina >