Activiteiten

Zingen op Maandag
 
Afbeelding invoegen
 
Zangkoor opgericht in oktober 2017. Er worden allerlei muziekstijlen gezongen, zoals pop, rock, beat, sixties, rhytm & blues, klassiek. Het koor komt tweewekelijks op de maandagavond bij elkaar. Altijd op de even weken.
 
Inloop vanaf 19.30 uur. Zingen eerste blok van 19.45 - 20.30 uur. Pauze van 20.30 - 20.45 uur. Zingen tweede blok van 20.45 - 21.30 uur.

Jeljer Vlieg is de dirigent.
Contactpersoon van het koor is Rita Vegter, T442758.
 

Het lidmaatschap loopt van september tot september. We vragen jaarlijks € 10 inschrijfgeld, t.b.v. de muziek, zangmap, presentjes en administratie. De contributie bedraagt € 5 per avond, dat is inclusief thee of koffie. De kosten van het lidmaatschap bestaat uit een optelsom van het aantal avonden en wordt in twee gedeelten verrekend (oktober en februari). Er is geen restitutie bij verhindering van een of twee  avonden. Bij langdurige ziekte of afwezigheid wordt verzocht contact op te nemen met Rita. 
 
Belangstellenden kunnen altijd een gratis proefles volgen. Bij latere instap wordt voor de contributie het aantal overgebleven weken van het seizoen verrekend. Het inschrijfgeld blijft hetzelfde.
 
 
Afbeelding invoegen 
 
 
 
Afbeelding invoegen

   

Klik hier om terug te keren naar de homepage.