Nieuws en recensies


Dorpslogement zoekt nieuwe huurder - dinsdag 25 september 2018

Boven het dorpshuis zit een prachtig Dorpslogement met negen kamers. Wij zoeken daarvoor een nieuwe huurder. Het contract met de huidige huurders loopt binnenkort af. Zij hebben besloten het wat rustiger aan te gaan doen.
 
Wij zijn op zoek naar een ondernemend mens, die het leuk vindt om in goed overleg de Bed-and-Breakfast-functie voort te willen zetten. Het loopt goed, dus je stapt in een gespreid bedje.
 
Heb je interesse? Meld je dan bij Annelies Borchert, T(06) 5388 4073 of een van de andere leden van het bestuur: Hanny Hiddema, Rita Vegter of Chris Baarveld. Je kunt ook mailen naar  info@dorpshuispieterburen.nl
 

 
Dorpslogement Pieterburen ligt op slechts 27 meter van het Zeehondencentrum Pieterburen. De kamers zijn allen voorzien van een eigen toilet.  De budgetkamers hebben douches op de gang. De andere kamers beschikken over een eigen badkamer. Dorpslogement Pieterburen heeft een gedeelde keuken. De accommodatie bevindt zich op de 1e verdieping en is toegankelijk via een buitentrap. Het gebouw is in 2014 ingrijpend verbouwd en gerenoveerd.  
 
De compacte kamers zijn eigentijds ingericht, met frisse kleuren. De kamers zijn, uitgezonderd een, ook allen voorzien van moderne Velux dakramen. Overal is WiFi beschikbaar en op elke kamer heeft een eigen TV. De bed & breakfast ligt op 26 km van de veerboot naar Schiermonnikoog. De luchthaven Groningen Eelde bevindt zich op 44 km afstand. De accommodatie biedt gratis parkeergelegenheid.
 
 Terug naar de vorige pagina >