Nieuws en recensies


Lezing Aarde Natuur Mens - dinsdag 5 februari 2019

In de lezing wordt ingegaan op de natuurlijke werking van geomagnetische en kosmische straling op mens, dier en plant. Aan de hand van eenvoudige voorbeelden en onderzoeksresultaten legt Koen de samenhang tussen aarde, natuur en het menselijke bewustzijn uit. Hij gaat in op natuurlijke ritmen, wervelingen en stromingen die o.a. door de aarde en kosmische hemellichamen worden opgewerkt en hoe deze ritmen, wervelingen en stromingen het mogelijk maken dat het lichaam van mens, dier en plant kan regenereren en draineren.

Tevens gaat Koen in op de invloed van technische elektromagnetische velden en haar frequenties van b.v. telecommunicatiemasten, hoogspanningslijnen, radarinstallatie, en mobiele telefoons die de natuurlijke werking van de ritmen, wervelingen en stromingen op aarde en in het lichaam van mens, dier en plant wijzigen. Tevens legt Koen uit hoe je middels een natuurlijke behandelingswijze deze natuurlijke ritmen, wervelingen en stromingen weer kan herstellen. Hierbij legt Koen uit hoe je via het contact met de natuur en haar bewustzijn inzichten kan krijgen wat nodig is voor dit het herstel. Het herstel kan zodanig geschieden dat mens, dier en plant weer in een balans komen waarin welbevinden en gezonde regeneratie en drainage weer mogelijk is. 


 
Koen heeft enerzijds een onderzoeksbureau Geo-Phiscis van waaruit hij onderzoek en behandeling in huizen, stallen en kassen aanbied, meer informatie via www.geo-phiscis.nl. En hij geeft zijn ervaringen, weten en methoden door via www.aardenatuurmens.nl middels begeleidingen en cursussen.
 
Inloop Lezing vanaf 19.15. Aanvang 19.30 tot en met ongeveer 21.15 (met kleine pauze).
Entree/koffie/thee: 4 euro.
Graag opgave van deelname bij Lies Vedder 0595-528606 of via ejvedder@home.nl


Terug naar de vorige pagina >