Nieuws en recensies


Nijjoarsklokje en Pubquiz - zaterdag 11 januari 2020

In het Dorpshuis vond op 11 januari weer traditiegetrouw het Nijjoarsklokje plaats. De voorzitter van het ontmoetingscentrum, Annelies Borchert, heette iedereen eerst van harte welkom en wenste alle aanwezigen een heel goed nieuw jaar toe.

Na de gezamenlijke toost nam het bestuurslid Chris Baarveld het stokje over, want het was tijd voor de Pubquiz en hij was de quizmaster. Chris verdeelde de deelnemers in vier teams, met elk een eigen kleur en tafel. De quiz bestond uit acht speelrondes van 10 vragen. De vragen varieerden van thema's, beeld en geluid. Je kon de hersenen bijna horen kraken want de vragen waren best pittig. Annelies was jury en verantwoordelijk voor de uitslagen. Rita Vegter en Sieneke Brouwer verzorgden voor de gasten de hapjes en drankjes.

Foto: het winnende team in actie!
 
De antwoorden en tussenuitslagen werden telkens teruggekoppeld. De teams gingen ook redelijk gelijk aan elkaar op. Uiteindelijk bleek echter het Team Oranje het beste te zijn. Chris Baarveld overhandigde de winnaars een dinerbon van 10 euro als prijs. De poedelprijs van consumptiebonnen ging naar het Team Blauw. 
 
Meer foto's van deze avond staan in het fotoalbum 'Activiteiten 2020'.
 


Terug naar de vorige pagina >