Activiteiten

Oudpapier inzamelingsactie

In Pieterburen en Westernieland is jarenlang gezamenlijk oud papier ingezameld. De opbrengsten van beide containers kwamen ten goede aan de dorpshuizen van Pieterburen en Westernieland. Voorheen gingen de opbrengsten naar de oude voetbalvereniging PWC.
 
Helaas is aan deze samenwerking een einde gekomen. De papiercontainer in Pieterburen is november 2020 volledig uitgebrand. Sindsdien is de papier inzameling in Pieterburen stopgezet. Inwoners van Pieterburen hebben nu per huishouden een eigen papiercontainer gekregen, die maandelijks wordt geleegd door de gemeente.

U kunt desgewenst ook nog tweemaandelijks uw papier legen in de container van Westernieland, aan het einde van de maanden januari, maart, mei, juli, september, november. De container staat in Westernieland op de parkeerplaats van de Dirk Wierengastraat (bij de oude school). De container in Westernieland wordt altijd op dinsdag in de ochtenduren rond 10 uur neergezet en blijft een week staan. Op maandag of dinsdag wordt de container weer weggehaald.

      
  
Klik hier om terug te keren naar de homepage.