Nieuws en recensies


Pieterburen krijgt glasvezel! - donderdag 19 mei 2022

De kogel is door de kerk. DELTA legt het snelste glasvezelnetwerk ook aan in de 48 kleine(re) kernen van de gemeente Het Hogeland, waaronder Pieterburen! Om de aanleg te vieren hebben de inwoners nog een maand extra de tijd om zich aan te melden voor een gratis glasvezelaansluiting. Doen zij dit voor 11 juni, dan hoeven de aanmelders geen aanleg- en aansluitkosten a € 650 te betalen. De clubactie voor de speeltuin is daarom ook verlengd tot 11 juni. Klik hier voor meer informatie over de glasvezelcampagne van DELTA of meldt je hieronder meteen aan via de links of QR code. 
 
Clubactie Pieterburen: scoor €50 voor een nieuw speeltoestel en €25 voor jezelf
Voor de bewoners, die in de buurt van Pieterburen wonen en voor glasvezel van DELTA kiezen, bestaat de mogelijkheid om mee te doen met de Clubactie Pieterburen. Twee van de zes providers, die hun diensten op dat nieuwe glasvezelnet aanbieden, doen mee met de Clubactie Pieterburen. Deze providers zijn DELTA en Caiway. De actie houdt in, dat je persoonlijk op je inschrijving €25  terug ontvangt en dat de provider voor iedere nieuwe deelnemer €50 doneert aan Dorpsbelangen voor een nieuw speeltoestel in de speeltuin. Voorwaarde is dat de nieuwe deelnemer zich aanmeldt via onderstaande link van deze providers of gebruik de QR code.

Clubactie: Aanmeldlink DELTA
 
Clubactie: Aanmeldlink Cayway
 
Afbeelding invoegen    QR code aanmelding DELTA
 
Afbeelding invoegen QR code aanmelding Cayway
 

Nieuw speeltoestel in speeltuin De Klimop
Vorig jaar zijn in de speeltuin verschillende oude speeltoestellen opgeruimd en er zijn zes nieuwe  speeltoestellen voor in de plaats gekomen: balansbalk, dubbele schommel, duikelduo, kleine glijbaan, klimboog en tweepersoonswip. Dorpsbelangen wil daar graag nog één nieuw toestel aan toevoegen.


Terug naar de vorige pagina >