Ideeënbus voor het plaatsen van ideeën, voorstellen en reacties.
Prikbord voor vragen, opmerkingen of als je wat wilt ruilen. 
  

Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 volgende »

BEGINNERSCURSUS HARDLOPEN IN EENRUM
START : 10-01-2015
Aanvang: 10.00 uur
Duur : 6 LESSEN
KOSTEN: € 50,00
voor meer info: Magriet Taselaar-Vegter
tel nr: 06-51140603

www.kameleon-loopbegeleiding.nl

Na de cursus kun je ( als je wilt) aansluiten bij: www.loopgroep-kameleon.nl
Dit is in Eenrum op de dinsdagavond of in Uithuizen op de donderdagavond.

Magriet Taselaar-Vegter - 04-01-2015 - 12:32

Ben je doordeweeks overdag vaak thuis, ben je tussen de 25 en 55 jaar en woon je in de gemeente Eemsmond, Bedum, Winsum, De Marne of Loppersum? Dan is dit nieuwe initiatief vast interessant voor jou! Vroeger was het vanzelfsprekend om te stoppen met werken zodra het eerste kind geboren werd. Tegenwoordig is dit lang niet altijd meer het geval. Veel vrouwen gaan al snel weer werken, soms fulltime, soms parttime. Naast de zorg voor het gezin is dit een druk leven. Toch zijn er nog genoeg vrouwen die niet werken. Omdat leeftijdgenoten vaak overdag niet thuis zijn, zitten ze veel alleen thuis. Het is daarom de bedoeling om deze groep met elkaar in contact te brengen. Op deze manier kan je met elkaar van gedachten wisselen over b.v. de opvoeding van je kind of andere dingen die je bezighouden, samen sporten of een hobby uitoefenen. Overdag zijn de kinderen naar de basis- of middelbare school en is er tijd om af te spreken. Jongere kinderen zouden eventueel mee kunnen. Je kunt ook ongewild thuis zitten, door werkloosheid of ziekte of je werkt parttime, ook dan ben je natuurlijk welkom om wat sociale contacten op te doen! We willen graag inventariseren of en hoeveel mensen hier voor voelen. Veel mensen zijn bereid een ander te helpen door bv samen boodschappen te doen als één wel en de ander geen auto heeft. Maar dan moet je wel weten dat er iemand is waar je mee kunt rijden en dat er iemand is die met je mee wil rijden...
Dus als je graag af en toe eens met leeftijdgenoten die overdag ook thuis zijn wilt afspreken, meldt je dan gratis vrijblijvend aan. Dit kan bij Lusi door een mail te sturen naar overdagthuis@outlook.com. Graag vermelden waar je vandaan komt, je naam en leeftijd. Misschien tot binnenkort!

Overdag Thuis - 21-03-2014 - 15:12

 

Gisteren "Altied wat aan 't Wad" in Pieterburen, Westernieland, Oude Dijk, Wierhuizen en Broek. Pieterburen was vrolijk versierd met vlaggetjes. De organisatie had een prachtig programma in elkaar gedraaid. Met fanfare door de straat, opening in de kerk, lunch en stamtoafel in het dorpshuis, optreden bij de molen, artiesten en feest in de tent op de Slikken. Geweldig gedaan!

Dorpshuis - 06-10-2013 - 09:05

Hallo mensen,

Vanuit Parijs even een klein berichtje.
Ik geloof dat ik iets vreselijks gezelligs gemist heb.
De foto's geven een leuke indruk.
Ik hoor graag de verhalen als ik terug ben.

Groeten Rita vegter

Rita - 01-05-2013 - 10:12

Lieve mensen,

Allemaal heel erg bedankt voor de kaarten, mailtjes, bezoek tijdens mijn verblijf in het UMCG.

Alie Postema - 16-07-2012 - 19:17


Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 volgende »